" Ik help je graag om vanuit je eigen kracht te leven. Dicht bij jezelf te blijven, te doen waar je goed in bent én waar jij gelukkig van wordt. "

Aanbevelingen

Al snel zag ik nieuwe mogelijkheden

In mijn werk en privéleven was ik vastgelopen. Caroline hielp me allereerst om de rust te vinden door een stap terug te nemen en mijn blik te verruimen. Al snel zag ik hierdoor nieuwe mogelijkheden. Nu begeleidt Caroline me op de nieuwe route die ik met veel energie en ambitie ben ingeslagen. Caroline is een ervaren, intelligente en empathische coach. Ze luistert, spiegelt, daagt uit en reikt aan. Maar wat haar voor mij bijzonder maakt is haar oprechtheid. Caroline lijkt niet bezig te zijn met haar werk, maar met haar passie. En dat is wat haar zo verdomd goed maakt.
Directeur Innovatie bij internationaal technologie bedrijf
43 jaar

Ik heb geleerd om mijn ogen te openen voor mijn beste zelf

Caroline heeft mij begeleid bij het leren open staan voor veranderingen. Hoewel ik een mooi bedrijf had, voelde ik dat ik klaar was voor een andere, nieuwe weg. Ik wist alleen niet welke weg, het waarom was niet duidelijk en ik vond dit eigenlijk ook niet belangrijk. Ik ging op wilskracht door, maar de onrust bleef.

Dankzij Caroline heb ik geleerd om mijn ogen open te doen en mijn oren open te zetten voor mijn beste zelf. Zodat ik, goed gemotiveerd en zelfbewust, een nieuwe weg in kan slaan.
Ondernemer
37 jaar

Ik heb stappen gezet die ik vele jaren uit de weg ben gegaan

Na jaren te hebben geleefd met onzekerheden in zowel mijn privé- als werkzame leven, kwam ik in contact met Caroline. Ondanks mijn aanvankelijke scepsis ten aanzien van dit soort coaching, heeft Caroline voor mij daadwerkelijk een verschil gemaakt. Door samen na te denken over oplossingen en te streven naar vooruitgang, heb ik zowel op het gebied van werk als privé stappen gezet die ik vele jaren uit de weg ben gegaan. Caroline is zeer betrokken en wil oprecht het beste voor haar cliënten.
Hoofd binnendienst internationale handelsonderneming
38 jaar

Ik ontdekte een nieuwe rol die nog beter bij mijn kwaliteiten past

Caroline heeft me heel goed geholpen bij mijn persoonlijke en professionele vorming. Op een voor mij passende manier heeft ze me gecoacht in mijn ontwikkeling naar een nieuwe rol die nog beter past bij mijn kwaliteiten. Ze heeft een mooie balans tussen aandragen van leervormen en het voorhouden van een spiegel.
Directeur Innovatie in Life Science
48 jaar

Ik vond zelf de mogelijkheden die bij mij passen

Iedereen kan coach worden, maar niet iedereen kan coach zijn. Als je echt een stap vooruit wil zetten, dan kan ik Caroline van harte aanbevelen als coach. Ze is vakkundig, enthousiast, scherp en heel geïnteresseerd, vooral in de vraag waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Ze komt niet met een dertien-in-een-dozijn oplossing, maar laat je zelf de mogelijkheden vinden die bij je passen.
Business Consultant
51 jaar

Ik kan mezelf nu weer verder ontwikkelen

Op het moment dat ik met Caroline in contact kwam, verkeerde ik in een zeer moeilijke fase in mijn leven, het leek wel of alle ongeluk bij elkaar kwam. Ik voel me begrepen door Caroline en heb een goede klik met haar. Ze voelt goed aan wat ik nodig heb, laat me bij mezelf blijven en mezelf weer verder ontwikkelen. Ik ben zeer tevreden.
Zelfstandig advocaat
55 jaar

Ik voelde mij gehoord en begrepen

Na mijn vorige baan als Bestuurder, kwam ik in gesprek met Caroline. Identiteit en werk blijken toch meer verweven dan ik had gedacht. Caroline begreep dat en wist de goede toon te kiezen en bood me de ruimte voor mijn verhaal, op een manier waardoor ik mij gehoord en begrepen voelde. Ze hielp mij vervolgens mee een carrièreswitch te maken, naar een baan die ik nooit ambieerde, maar mij nu past als een maatpak!
Zelfstandig ondernemer
48 jaar

Doordringen tot de kern

Caroline verstaat de kunst om moeiteloos blokkades omver te werpen. Ze dringt tot de kern door zonder dat je je ooit ongemakkelijk voelt.
Freelance Digital Program Manager
52 jaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

AANBEVELINGEN