" Ik help je graag om vanuit je eigen kracht te leven. Dicht bij jezelf te blijven, te doen waar je goed in bent én waar jij gelukkig van wordt. "

Over Caroline

Sinds 2010 begeleid ik met veel plezier en voldoening ondernemende professionals in het (her)ontdekken, borgen en onderhouden van hun Persoonlijk Leiderschap. Door dit toe te passen leren mijn cliënten om meer vanuit veerkracht en regie te gaan leven. Hierdoor ontstaat meer het gevoel van professioneel en persoonlijk geluk én meer plezier en succes in hun werk. Dit is een waardevol proces dat ik iedereen toewens!

Dankzij twintig jaar ervaring in executive search bij gerenommeerde bureaus, begrijp ik snel hoe de interne verhoudingen en structuren binnen organisaties zijn, hoe spanningsvelden zich ontwikkelen en hoe disbalans kan ontstaan. Deze zakelijke ervaring combineer ik in mijn coachpraktijk met mijn kennis en ervaring om cliënten weer terug te brengen naar positieve gedachten, hun onbewuste blokkades los te laten en hun kwaliteiten en talenten handiger in te zetten.

Cliënten ervaren mij als toegankelijk, empathisch, scherp, doelgericht, betrokken, discreet en enthousiast. Ik luister actief én geef liefdevol en met humor feedback. Ik voel me elke keer weer dankbaar als ik mijn cliënten zie groeien naar hun eigen nieuwe horizon.

Ik houd van reizen, gezelligheid met familie en vrienden, sporten en fotograferen. Ik woon samen en ik ben moeder van een zoon en dochter.

Ik ben lid van de De Nederlandse Orde van Beroepscoaches de NOBCO en ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

AANBEVELINGEN